milla!

18 augusti

Hejssan svejssan, dagarna rullar förbi med sådan fart att jag inte har någon aning vilken veckodag det är eller vad jag har gjort på vilken dag. Jag har varit till min skola och valt kurser (eller classes som de säger här) och jag har engelska, matta, samhällslära, ekonomi, US history, tyska, yearbook och design. Är väldigt väldigt nöjd med mina val och längtar tills skolan börjar!!! Gick också lite omkring på campus och är ytterst nervös för hur jag ska klara mig på ett skolområde där det finns 1800 elever sammanlagt.

Har varit till Santa Cruz, en strandstad (väldigt typiskt Kalifornien) med en nöjespark på sidan och en pier. Spenderade hela dagen där, vann bland annat en björn osv. Kom hem vid tolv tiden och somnade direkt hahaha. Det var så jätte jätte fint väder där, och det såg ut precis som i alla filmer så jag tror att jag bara stod med munnen öppen största delen av tiden haha. 

Idag var vi och fixa våra naglar till en studio downtown och efter det var det en luau (namn för en Hawaiian BBQ kind of party) som gällde. Det var ganska kul, god mat ;-) På tal om mat är jag lite orolig för hur jag ska klara mig igenom det här året eftersom det känns som om jag äter väldigt mycket onödigt...... Imorgon är det en Walkthrough i min skola (någonslags genomgång grej där jag också måste köpa olika sorters pass och biljetter till olika tillställningar).

Vad annat, känns underligt att alla mina vänner går i skola redan och jag bara ligger vid poolen och chillar (och äter). Hoppas ni alla har det bra, saknar er alla. 

18 augusti 2014 06:54 | Utbyte |

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading