milla!

9 augusti

Hejsan hoppsan, vaknade nyss och får inte sömn (igen), detta verkar vara ett fenomen som uppstår varenda morgon faktiskt. Men jag klarar mig så det är helt okej :-) Det är min fjärde dag i Kalifornien och I'm loving it. Har haft lite hemlängtan alltid på morgonen, men jag har klarat av det ändå helt bra. Vi brukar alltid göra en massa på dagarna så de blir liksom inte långtråkigt. Hade igår mina första fotbollsträningar, de gick helt okej, inga knäproblem osv. Det ända som är tungt är värmen, i Finland skulle ett spel bli inställd i den här värmen haha. Tjejerna var jätte trevliga också :-) Jag och min kropp är inte helller alls vana vid maten här, eftersom det är väldigt annorlunda än det som jag äter i Finland hahaha, så det bara ökar på illamåendet under träningarna.

Vi var igår till Target och köpte lite grejer för mitt rum, tänkte att jag kunde göra nästa inlägg om mitt rum och hus. Och sedan efter det ett inlägg om staden osv. Har haft bara jätte svår jetlag under de senaste dagarna så mitt bloggande har blivit lite på hälft kan man väl säga. Idag ska vi fara och shoppa till en lokal mall och kanske också till Livermores outlet, kanske också simma i någon pool här nära tror jag. Imorgon är det family dinner i grannstaden, och jag kan säga att nervös skulle beskriva känslan ganska bra. Family dinner betyder alltså min host pappas släkt middag. 

Facetimeade med J och A igår, saknar dem båda massor. Jag tycker att facetime lättar på saknad ganska mycket men efteråt när man ska trycka på röda knappen liksom då tar det ont. Eller när man ska säga hejdå, fastän det inte är någon big deal alls så känns det precis likadant som på flygfältet då jag stack iväg, och jag hatar det, hatar. Längtar tills det inte tar ont längre. 

Har 16 dagar tills skolan börjar, känner (vet) ett par tjejer som också går där, en junior, ett par sophomores och en senior om jag kommer ihåg rätt. Har väldigt svårt med namn här så ni får nöja er med det där lilla. Har träffat så många nya människor och kommer inte ihåg namnen ens på hälften av dem hahaha. Alla heter typ Shaniqua, Tracy eller något i den stilen haha. Jag försöker mitt bästa dock!! 

Vill ännu bara nämna att min hostmamma har köpt flip flops för 1 dollar styck från Old Navy och jag har ett par i varje färg, tolv stycken sammanlagt. Varje gång då jag går ut ur huset är det världens största struggle att välja vilken färgs flip flops jag ska ha på mig hahaha. I lands problem i högsta grad.

Tills nästa gång, kramisar på er alla, saknar er 

9 augusti 2014 16:37 | Utbyte |

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading