milla!

one week anniversary

Tjenare mannar! Idag prick en vecka jag har varit i Livermore. Livet rullar på, jag är van vid tidskillnaden och vaknar nuförtiden 9 på morgonen istället för fyra. Jag är också van vid maten, ligger inte i mat koma efter varje middag. Har shoppat en hel del, har spelat fotboll, varit på teaparty (hahahaha det var kul), varit på min första taco tuesday, har facetimeat med massor människor, försökt uppdatera instagram då och då och så har vi också planerat ett camping veckoslut i Tahoe nu inkommande fredag. Det är nästan fullt upp varje dag från morgon till kväll, så det är helt kul :-) 

Sade att jag skulle fara till skolan för att välja mina kurser, men det gjorde vi aldrig, vi ska göra det imorgon! Så imorgon eller på fredagen gör jag ett inlägg om skolan och allt sådant. Min skola börjar dock först den 25 så det är helt kul. Det är jobbit eftersom det finns två High Schools här i Livermore (Granada och Livermore High) och alltid när jag träffar någon i min ålder går den antingen i Granada eller bor i någon grannstad. Dock har jag förstått att det inte egentligen har så stor skillnad i vilken skola man går eftersom man är vän med människor från båda skolorna. 

Alla i Finland har börjat skolan och jag har lite ångest över att jag inte är där med dem............. Eller kanske inte ångest med det känns underligt att jag inte ser mina main chicks varje dag. En annan sak som är underlig är tidskillnaden, jag har 10 timmar till Finland och alla där, 2 timmar till bästavän i Tennessee och 17 jävlars timmar till andra bästavän i Australien, helt crazy. Med Stella är det lätt att hålla kontakten eftersom vi är i samma land och det kostar inget extra att texta eller ringa och skillnaden är knappt någon alls så det är kul. 

Har inget annat att berätta för tillfället, ska se om jag hinner/orkar blogga imorgon när jag har varit till skolan och så, pussar på er var än ni är <3

 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading