milla!

7 dagar kvar

Hejsan hoppsan Milla heter jag, är 17 vårar gammal, och är för de nästa sju dagarna ännu bosatt i huvudstadsregionen i Finland. Om sju dagar flyttar jag för ett år (eller typ 11 månader) till Kalifornien, USA.

Ord kan inte beskriva den här känslan. Att man om en vecka lämnar att bekant, alla vänner, all trygghet, för att hitta allt detta på andra sidan atlanten. Jag har bestämt mig för att börja blogga för att kunna hålla mina släktingar, vänner och dels mig själv också uppdaterat (och för att kunna dokumentera mina tankar). 

Vart är det som du ska då? Jag kommer att bo i en stad ca 70 kilometer från San Francisco, Kalifornien. Staden heter Livermore och har ungefär 80 000 invånare, om jag har förstått rätt så är staden lite av en country stad (? vet ej ordet på svenska). Har en familj där med en mamma, pappa och en flicka som fyller åtta i december. Familjen verkar lite för perfekt för att vara sann, alltså jätte jätte jätte trevliga. Kommer att gå i en High School där, som heter Livermore High, maskoten är en cowboy vilket releteras till staden igen. Något som jag ännu tänker nämna är att jag kommer att spela i det lokala fotbollsläget MEN också i skolfotbollslaget, en bit nervöst med tanke på att jag slutade spela fotboll för ett år sedan och gissar på att jag rört en boll ca fem gånger sedan dess hahaha, plus att första träningarna är en dag efter att jag kommit till familjen så har inte ens en chans att träna, hoppas på det bästa

Har delvis lite tekniska svårigheter, så har bara ett par bilder från förra veckan att bjuda på :-)

 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading