milla!

hoco was a success

Hejsan nära och kära. Har haft massor med program de senaste två veckorna, så har inte haft så mycket tid för bloggning etc. Homecoming veckan var så hektisk att jag har lite svårt att hitta ord för att beskriva hur mycket jag hade att göra faktiskt. Anyways, orkar jag inte tala om det så mycket eftersom jag har så mycket bilder så ni kan titta på dem iställlet. Denna skolvecka gick väldigt långsamt, hade dock en bra vecka. Igår var det fredag och vi satt i soffan och funderade vart vi ska fara ut och äta (first world problems) när Kat textar mig och frågar om jag vill chilla med henne. Så hon kommer över (vad är översättning för "comes over"?) och så bestämmer vi att vi far hela bunten på middag till Simply Fondue. Där satt vi jag, Kat, och the fam i tre timmar och åt. Efteråt rullade vi alla ut därifrån. Idag har jag snart en fotbollsmatch. Efteråt, senare idag, sticker host morsan och farsan på en koncert och syrran till Tracy. Så jag är home alone, men vi ska göra nåt med the squad. 

Okie dokie ni ska alla ha det fint fint och njut av bilderna!!!! puss finland

homecoming

Hejsan hejsan, tänkte skriva en kort uppdatering innan jag sticker iväg till float (sista veckan!!!!!!!) träningar. Förra veckan var hektisk, inget man kan jämföra med hurdan den här veckan kommer att vara. Homecoming stavas det. Spirit days började förra veckan med Outback day och FIFA World Cup day. Den här veckan fortsätter det med Mime Day, Suit And Tie Day och Green and Gold day. På onsdagen är det rally som gäller. På torsdagen är det float presentation som gäller, är faktiskt ganska taggad måste erkänna haha. På fredagen ska jag och Kat fixa naglarna och på kvällen är det homecoming game (obs vi har alltså torsdag och fredag ledig från skolan). På lördagen är det homecoming (har t.o.m. en date hahaha). På söndagen tar detta äntligen slut och jag har en fotbolls match.

Nu på veckoslutet hade jag match på båda lördag och söndag. På fredagen hängde jag med vänner och på lördagen firade vi Jen's 18 års födelsedag. Kan inte vänta tills den här veckan är över haha, jag vill bara ha normala skoldagar och lugna veckoslut tack. Ni ska alla ha det prima prima så hörs vi senare