milla!

senior picnic

Howdy vänner! En till vecka har gått och det känns som en evighet sedan jag senast bloggade fastän det var bara en vecka sedan. Jag försöker hitta tid för att blogga men tyvärr är det inte så lätt. Har inte så mycket tid efter skolan och dessutom har jag både fotboll och float träningar. Float är någotslags amerikanskt fenomen som sker före homecoming där man går i en parad och dansar, och så bygger man såklart sin egen float. Jag och mina vänner gick med i årets float, och det är faktiskt ganska kul. Veckan gick snabbt för att det var Labor Day på måndagen which equals ingen skola which equals en glad milla :-) Var på en bbq på måndagen (eller söndag jag har glömt?). Var och shoppade men mina homies på måndagen också. Resten av veckan är lite av ett blurr måste jag verkligen erkänna.

Igår, på fredagen var det senior picninc i San Ramon och det var helt kul. Träffade nya människor, och gjorde allt möjligt kul med mina vänner. Efter det for vi till Stevens hus och simmade i deras pool, nämner detta eftersom deras hus var väldigt typiskt amerikansk och i Finland har vi inget sådant att vi bara plötsligt skulle kunna fara hem till någon och simma i deras pool. Min vän körde hem mig och sedan for vi på middag till en asiatisk restaurang och åt sushi med några familjebekanta. Efter det förde min host dad mig till skolan för att se på football game. Alla mina vänner var också där så det var kul, är verkligen så lycklig att jag har fått sååååå underbara vänner här. Football games är lite som fester egentligen, man springer omkring och talar med en massa olika människor osv, jag gillar dem. Efter matchen körde vi alla till In n' Out, köpte mat och körde till Chipotles parkering för att äta, haha väldigt mysit. Detta eftersom In n' Out var packad med elever från Granada, grann skolan, och då är det ett definitivt nej nej att man skulle spendera tid med elever från Granada.

Sov ca 5 timmar inatt, vaknade 9 för att jag hade en soccer game, vi förlorade men det var ändå helt kul. Nu sover min host mom och syster och jag tror att vi antingen far ut och äta eller så far vi till några bekanta på bbq ikväll. Imorgon är det float träningar och en massa läxor som gäller. 

Ni ska alla ha det bra, så hörs vi igen nästa vecka! pussar och kramar

7 september 2014 02:41 | Utbyte |

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading