milla!

söndag

Hej på er trogna läsare (hahaha). Har haft en lång vecka bakom mig, en tung vecka dessutom. Jag har haft det väldigt väldigt bra, det här med skola tycks inte bara vara min grej här på andra sidan atlanten. Jag nämnde någon gång tidigare att jag läser universitets nivå engelska här, och går och sova ca tolv varje kväll pga uppgifterna hahaha. Har haft väldigt svårt att sitta stilla och lugna ner mig också, gjorde t.o.m. en liten undersökning om symptomer till ADHD haha. Skolveckan var annors en succee, kommer inte riktigt ihåg vad jag har gjort, men men. Har inte heller tagit så väldigt många bilder. Jag tänkte att jag skulle kunna berätta lite mera om min vardag ELLER så tänkte jag kanske göra ett inlägg om skillnader mellan USA och Finland, eftersom jag har lagt märke till väldigt många lol. 

På fredagen tog jag mina senior pictures och på kvällen var vi och minigolffa med mina vänner, vilket var riktigt kul. Efter minigolfen for vi och äta glass och efter det for vi alla till Kat's hus för att se en film. När filmen väl var slut, sjutsade min vän Cody och Selena mig hem, bilresan var kanske en 10 minuters grej, och jag somnade direkt som vi satte oss i bilen haha. Igår, på lördagen, hade jag en fotbollsmatch, för min del var det ingen match pga mitt knä, men vi förlorade. Hälften av laget grät pga de mådde så illa (det var närmare 45 grader på planen) och andra halvan grät för att de tyckte att de spelade så dåligt. Efter matchen kom aunty Michelle efter mig och min syster för att åka över kullen till Tracy (hem till dem alltså) eftersom mom och dad skulle på en fest. Vi spenderade kvällen i Tracy på en utomhuskoncer med våra kusiner, jag hade faktiskt väldigt roligt. 

Idag vaknade jag runt 9 och nu bloggar jag eftersom alla andra är på min systers fotbolls fotografering. Själv har jag min fotografering om ett par timmar. Efter fotograferingen åker vi till Tracy igen eftersom de har en middag för alla där ikväll. Dessutom har jag en del läxor som jag borde tackla ännu ikväll. Om vi kommer tidigt hem ikväll så kan jag försöka blogga lite mera :-) 

Sköt om er, puss och kram 

14 september 2014 19:34 | Utbyte |

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading