milla!

Category: Vänner

volleyball hurts

Hejsan på er! Allt är bra här, hur är det med er?????:-) Det är jobbigt att blogga då jag aldrig riktigt kommer ihåg vad jag har gjort på vilka dagar, men jag försöker komma ihåg. På måndagen var det Walkthrough i skolan (genomgång om allt som ska köpas osv) och jag träffade väldigt mycket människor. Tog min bild, fick mina slutliga kurser och gjorde allt klart inför nästa måndag. På tisdag klockan 8 på morgonen var det tryouts för skolans volleyball lag, kom med i laget, och under en och en halv dag tränade jag med varsity och jv laget ungefär 8 timmar allt som allt. Det var ungefär då jag fattade att jag inte kommer att kunna fortsätta samtidigt som jag också spelar fotboll utanför skolan. Skrattar samtidigt som jag skriver detta eftersom ingen där hemma har någon annan vad volleyball egentligen går ut på (det gjorde inte jag heller), granis skol volleyball visar ca 5% av vad det är påriktigt hahaha. Anyway, så är jag stolt för att jag försökte (och jag fick vänner ut av det också!!!) Vill ännu nämna att jag aldrig ha haft så här ont i kroppen någonsin förr, lider helt enkelt haha och jag skyller allt på volleyball. 

På onsdag kväll var det en event grej hos en bekant, där spenderade jag kvällen med massor smådflickor, min vän Cecily och en annan utbyteselev från Italien. Det var en riktigt kul kväll, lärde mig hur man gör tiedye (!!!), åt pizza och bara chillade helt enkelt. Senare på kvällen stack jag ut en stund med några vänner, vi bara körde omkring (sjukt orättvist att alla har bil???) och lyssnade på musik. 

Igår, alltså på torsdagen, så var jag och shoppade en stund, efter det kommer jag inte helt ihåg vad jag gjorde. Var på trött humör hela dagen så det var lite tråkigt. Senare på kvällen åt vi jätte goda hamburgare på en lokal restaurang plats, efter det gick vi omkring på farmer's market en stund, och efter det bar det av hem för att min hostmamma skulle göra the ice bucket challenge haha.

Idag har jag fotbollsträningar senare på kvällen och jag tror vi kanske far och shoppa en stund här före. Imorgon blir det Rascal Flatts med kusse och familj och på söndagen en massa annat, ska ta massor bilder jag lovar!

Ni ska alla ha det bra, så hörs vi snart igen!